Herbalife Distributeur Ree Balance Welberg Noord Brabant
 
 
 
 Welkom
 Even voorstellen
 Hoe het begon
 Nieuws
 
 Producten bestellen
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sportvoeding
 Enquête/vragenlijst
 
 BMI berekenen
 Resultaten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Voorwaarden
 
 Generation H
 Zakelijke kans
 English Version

 Privacy
 Disclaimer
 Home
HERBALIFE COMPANY
 
 
Herbalife is in februari 1980 opgericht en dat was te danken aan de unieke visie en toewijding van één man: Mark Hughes. 
 
 
 

Miljoenen levens zijn anders geworden omdat er één man was Mark Hughes die een droom koesterde. Maar weinigen van ons weten op welk moment het lot ervoor zorgt dat er ineens dingen gebeuren die tot veranderingen leiden. Voor Mark was het een zekerheid.
Zijn uitdaging kwam toen hij 18 was en zijn moeder overleed na jarenlang onveilige afslankkuren te hebben gevolgd. Het doel voor Mark was duidelijk bedenk een manier om mensen te helpen niet hetzelfde lijden te ondergaan als zijn moeder. Voor dat doel droeg hij zichzelf op een zowel veilige als werkzame methode te vinden waarmee mensen kunnen afslanken en in het algemeen, een beter gewicht kunnen krijgen. En tegelijk om mensen die meer kwaliteit uit hun leven wilden halen, te helpen daarvoor de financiële mogelijkheden te scheppen.

Mark leerde alles wat er te weten valt over voeding, kruiden en eetpatronen. En hij maakte zich de ins and outs van de multi-level marketing principe eigen. Hij slaagde erin de beste gewichtsbeheersingsproducten te combineren met het beste marketing plan binnen deze sector.
Spoedig daarna begon hij met de verkoop van Formule 1 op de straathoeken van Los Angeles. Hij praatte met iedereen die naar hem wilde luisteren. Zijn marketing tools waren simpel het product, zijn button Control Weight Now, Ask Me How, en het marketing plan.
Elke tegenslag die hij op zijn weg vond, maakte dat Mark nog harder ging werken omdat hij een toekomst voor ogen had die weinigen hadden kunnen bedenken, zeker niet in de tachtiger jaren van de vorige eeuw. Mark's ongebreidelde fantasie, oeverloze energie en enthousiasme en zijn onwankelbare geloof in zowel de producten als de zakelijke kans, werden de drijfveer voor iedereen die besloot de Herbalife producten te gaan consumeren en er mee te gaan werken.
Mark had die grandioze droom en heeft samen met zijn Distributeurs een internationaal miljardenbedrijf kunnen maken.

 

MICHAEL O. JOHNSON

CEO Herbalife
 
Michael O. Johnson is sinds 2003 naar Herbalife gekomen na 17 jaar te hebben gewerkt voor de Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International. Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn en heeft een visie voor de ontwikkeling om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.
 
De Nutrition Advisory Board dat verantwoordelijk is voor Herbalife’s research & development met o.a. Nobelprijswinnar Louis Ignarro, heeft wetenschap en natuur gebundeld, om zo absolute topproducten op het gebied van voeding te kunnen aanbieden, ideaal voor elke levensfase.
 
Of u nu bezig bent te proberen uw gewicht onder controle te krijgen op uw eetpatroon wilt verbeteren of er op uw best uit wilt zien met behulp van de producten voor persoonlijke verzorging - Herbalife heeft echt voor iedereen iets te bieden.
 
Op dit moment is Herbalife vertegenwoordigd in al 80 landen over de gehele wereld. Er zijn miljoenen tevreden klanten.
 

HERBALIFE FAMILY FOUNDATION

Casa Herbalife programma.

 

Het Casa Herbalife programma startte in maart 2005 als voedingsprogramma voor risicokinderen, door het bieden van gezonde maaltijden aan de kinderen van geselecteerde bekende Liefdadigheidsorganisaties, vaak door het verstrekken van kookgelegenheid, keukenapparaten en levensmiddelen. De Herbalife Family Foundation (HFF) heeft als doel kinderen gezonde voeding te bieden door middel van het Casa Herbalife programma. Er zijn wereldwijd al 15 individuele programma’s gestart, een veelbelovende stap richting het doel om minimal één Casa Herbalife programma te openen in elk van de 80 landen waarin Herbalife actief is. Als toonaangevend voedingsbedrijf hebben we de kennis en middelen om kinderen over de hele wereld te helpen; dit is iets wat we al hebben bereikt en zullen blijven nastreven.

 
Kijk voor meer informatie op www.herbalifefamily.org
 
ADVIESRAAD
 
Prof. David Heber
Voorzitter van de
Nutrition Advisory Board (NAB) van Herbalife en oprichterdirecteur van het Center for Human Nutrition aan de Universiteit van Californië (UCLA), waar het Mark Hughes Cellulair & Moleculair Nutrition Laboratoria is ondergebracht. Prof. Heber is direct betrokken bij de allernieuwste initiatieven op het gebied van de voedingsleer. Prof. Heber is ook een begaafd auteur. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals 'Natural Remedies for a Healthy Heart', 'The Resolution Diet' en 'What Color is Your Diet?'
 
Nobelprijswinnaar Prof. Louis Ignarro
Een van de meest prominente denkers van onze tijd op het gebied van hart en bloedvaten. De nieuwste aanwinst van de Nutrition Advisory Board (NAB):  Louis Ignarro die in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen. Mede dankzij de hoogst belangrijke bijdragen van Prof. Ignarro laat Herbalife de concurrentie wederom ver achter zich.
 
Prof. Luigi Gratton, M.D., M.P.H.
Vice President, Medische zaken en Distributeuren opleiding

Hij heeft al veel artikelen geschreven over voeding en overgewicht en is ontelbare keren op televisie verschenen om te praten over voeding, anti-veroudering, sportvoeding en andere medische onderwerpen. Hij reist veel om wereldwijd distributeurs op te leiden en is onlangs nog in Nederland geweest.
 

DE TOEKOMST

 

 
Herbalife al vertegenwoordigd in 80 landen wereldwijd en de activiteiten breiden zich steeds verder uit. De missie van Herbalife is: De voedingsgewoonten van de wereld veranderen van persoon tot persoon. Zakelijk biedt Herbalife Int. een uniek systeem wat gewone mensen in staat stelt om zonder risico en investering leuk bij te verdienen.
 
Top
 
 
 

© Copyright 2006 / 2012 | Advies en Voeding - Ree Balance |  Alle rechten voorbehouden  |