Herbalife afslank succes verhalen Testimonials
 
 
 
 Welkom
 Even voorstellen
 Hoe het begon
 Nieuws
 
 Producten bestellen
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sportvoeding
 Enquête/vragenlijst
 
 BMI berekenen
 Resultaten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Voorwaarden
 
 Generation H
 Zakelijke kans
 English Version

 Privacy
 Disclaimer
 Home
SUCCES VERHALEN
 
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, miljoenen mensen over de hele wereld hebben met succes hun gewicht beheerst met behulp van het Herbalife Herbalife programma voor gewichtsbeheersing.
 

 

Door H3O + H2O kreeg ik de Benelux-titel bijna Kado!.”

 
Herbalife blijft zich ontwikkelen met nieuwe producten. En als renster van het Herbalife- Merida mountainbike team heb ik de eer deze producten te mogen gebruiken in mijn voorbereidingen en wedstrijden.

Op zaterdag 28 juni hadden wij als Herbalife Merida team een zeer geslaagde mountainbike clinic gegeven voor Herbalife Distributeurs. Deze clinic stond geheel in het teken van H3O Pro, het nieuwste innovatieve product.

Dit pakte gelijk goed uit....

Op zondag 29 juni konden wij als team voor het eerst de H3O Pro tijdens de wedstrijden uitproberen tijdens de Benelux kampioenschappen in Zoetermeer. Dit was een geweldige ervaring. Tijdens de wedstrijd van bijna 2 uur kon ik gelijk vanaf de eerste ronde wegrijden en de wedstrijd domineren. In 2007 was ik deze titel kwijt geraakt, dus het was voor mij geweldig om hem in 2008 weer in de wacht te slepen. Het parcours in Zoetermeer (waar in 2009 het EK op wordt gehouden) kent geen herstel stukken. Je gaat constant op en af met steile klimmetjes die je maximaal op moet rijden om boven te komen. Het is een parcours waarbij je veel winst pakt wanneer je sterk bent, maar ook veel tijd kan verliezen wanneer dat niet zo is. Om dit 2 uur vol te kunnen houden MOET je energie en vochtbalans op pijl blijven anders verlies je veel kracht en dus tijd.

Met H3Opro van Herbalife hebben ze nu een super goed product in huis waarin mineralen en vitamines zijn uitgebalanceerd. Door de samenstelling wordt het snel opgenomen door je lichaam, je zouten die je verliest met zweten worden direct weer aangevuld en door de antioxidanten worden de geproduceerde vrije radicalen opgenomen waardoor je de inspanning langer vol kunt houden en sneller hersteld. Ook dit wierp zijn vruchten af bij de Marathon van Houffalize. Deze marathon was 125 km, wat in de modderige omstandigheden uit kwam op dik 7 uur mountainbiken en een 2e plaats. Door de prettige, niet te sterke smaak, drink je het gemakkelijk weg en omdat het isotone is, is het goed te verdragen voor je maag en krijg je geen buik klachten tijdens inspanning.

Wij als team zijn er erg tevreden mee, de ideale sportdrank voor topprestaties.

Laura Turpijn

Herbalife- Merida mountainbike team.

 

 

“ Het beheersen van mijn gewicht heeft mij veel meer zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde gegeven.”

 

Sandra Van Dijke, Nederland, 24, raakte gemotiveerd om een Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma te starten, nadat ze zichtbaar resultaat zag bij iemand anders. Sandra behaalde opzienbarend resultaat!

Mijn omvang had mijn leven beheerst dus het was mijn droom om gewicht te beheersen. Ik schaamde mij en kon niet sporten en niet de kleding dragen die ik wilde dragen. Ik had al zo vaak geprobeerd om gewicht te beheersen maar zonder resultaat dus besloot ik twee jaar geleden om het Herbalife gewichtsbeheersingsprogramma te proberen.

Ik begon met kleine aanpassingen zoals het vervangen van mijn ontbijt en lunch door voedingsshakes. Ik stopte ook met het eten van snoep, chocolade en ik at minder vet. Ik ging meer fruit en groente eten en dronk meer water en Instant Kruidenthee. Dit programma was veel gemakkelijker vol te houden dan alle vorige pogingen die ik had gedaan en ik zag al snel een verschil. Ik beheerste mijn gewicht en iedere week zag ik de resultaten op mijn middel en heupen.

Nu kan ik ook weer sporten, en zelfs een sprintje trekken! Bovendien kan ik nu kleding dragen die ik vroeger niet aan kon en kleding kopen in winkels waar ik vroeger niets in mijn maat kon vinden. Dat ik nu eindelijk mijn gewicht heb beheerst heeft mij veel meer zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde gegeven. Ik kan iedereen die graag gewicht wil beheersen de programma’s van Herbalife aanbevelen. Houd uw doel voor ogen en dan kunt u het ook!

 

“Mijn leven is een sprookje!”

 

Vitor Ferreira, uit Portugal, was eerst altijd moe en had overgewicht. Nu is hij een fitte, gezonde en succesvolle Distributeur.

Als kind was ik heel sportief, ik deed aan judo en gewichtheffen maar toen ik 23 jaar was stopte ik met sporten omdat ik er door mijn werk geen tijd meer voor had. Toen ik 27 jaar was voelde ik me zowel geestelijk als lichamelijk 40 jaar, maar Herbalife bracht hier verandering in. Een vriend mij over een geweldige mogelijkheid waarbij ik mijn gewicht kon beheersen en tegelijkertijd wat bij kon verdienen. Ik had nog nooit van Herbalife gehoord en was aanvankelijk erg sceptisch maar ging naar een Succes Training Seminar (STS) van Herbalife.

Met de kennis en motivatie die ik hier opdeed, kwalificeerde ik me meteen als Supervisor en begon ik zelf met een gewichtbeheersingsprogramma van Herbalife. Ik begon met het Herbalife® Quickstart Programma.

In de eerste week werd ik ‘s ochtends al frisser wakker, ik snurkte niet meer en had meer energie. De resultaten waren overweldigend! In slechts drie en halve maand had ik veel gewicht verloren zonder dat ik gestopt was met het eten van wat ik lekker vond!

Ik ben ondertussen getrouwd met de geweldige vrouw die mij kennis heeft laten maken met deze mogelijkheid en we hebben een prachtige dochter. We werken vanuit huis en onze levensstijl is ronduit spectaculair met al dat reizen en de vakanties!

In ben ik begonnen met bodybuilding. Ik heb spiermassa ontwikkeld en heb nog nooit zoveel energie gehad, het is gewoon fantastisch! Ik ben 31 jaar maar voel me 23, het is echt ongelofelijk.

Herbalife heeft ons sprookjesachtige mogelijkheden gegeven. Herbalife heeft mij geholpen mijn leven te vernieuwen en heeft me aangemoedigd om mijn dromen één voor één te bereiken. We zijn helemaal verrukt maar het beste van alles is dat we zeker weten dat de volgende 25 jaar nog beter zullen worden. Dit is nog maar het begin!

 

Ik heb eindelijk weer een leven…

 

Xoana Vermeulen is Nederlandse en woont al 16 jaar in Spanje.

 

Als gevolg van enkele persoonlijke problemen was ik gedeprimeerd en raakte ik de controle over mijn gewicht kwijt. Door mijn overgewicht voelde ik me steeds slechter en lethargisch en ik zweette hevig. Een eenvoudig klusje zoals de vloer dweilen werd bijna onmogelijk. Ik wist dat ik in actie moest komen om mijn gewicht te beheersen.

Al mijn kleren werden te groot voor me – veel te groot!

In februari 2005 vertelde een familielid me over Herbalife. Ik had niets te verliezen en besloot het eens te proberen; ik begon met het Herbalife® programma in combinatie met RoseOx en Cell-U-Loss. Ik at op dat moment veel gegrild vlees en groenten, en in combinatie met dit Herbalife programma waren de eerste resultaten snel zichtbaar. Naarmate ik me hieraan hield, begonnen vriendinnen te zien hoe mijn lichaamsvorm veranderde – al mijn kleren werden te groot voor me – veel te groot!

Ik voel me sterker en vrolijker dan ooit.

Op dit moment is mijn gewicht bijna weer als voorheen. Ik zie er tien jaar jonger uit en zo voel ik me ook! Ik voel me stukken beter, ik heb weer energie, ik zweet niet meer zoveel en ik ben niet meer gedeprimeerd. Daardoor heb ik weer een goed gevoel over mezelf. Ik heb mezelf nu ten doel gesteld om nog betere resultaten te behalen en ik stop pas als ik dat heb bereikt. Ik weet zeker dat het me dankzij mijn herwonnen energie en door iets aan sport te doen, zal lukken.

 

Ik ben een levende reclame voor Herbalife.

Ik wil mijn sponsor bedanken voor de kennismaking met de Herbalife producten – producten die mijn leven hebben veranderd – en voor de Business Opportunity die ik heb gekregen. Mensen houden me zelfs op straat staande om naar mijn succes te vragen! Aangezien ik een levende reclame ben voor Herbalife, heb ik de volgende stap gezet en adviseer ik nu Herbalife producten als onderdeel van de Business Opportunity. Het duurde niet lang, of ik had me gekwalificeerd als Supervisor. Ik wil dat meer mensen die dezelfde moeilijkheden hebben als ik, op de hoogte zijn van dit geweldige en voedzame programma waarmee gewichtsbeheersing mogelijk is. Ik gebruik nu ook andere voedingsproducten van Herbalife en ben er heel tevreden over – en dat is de beste reclame !

 

“ Daniela Claudia Szasz werkt aan de weg voor Generation H!”

 

Daniela Claudia Szasz kwam op 17-jarige leeftijd naar Duitsland als vluchteling uit Roemenië. Ze had niet veel geld toen ze gebruik besloot te maken van de Zakelijke Mogelijkheid van Herbalife. Sindsdien kijkt ze alleen nog maar vooruit! Ze is nu lid van het Presidents Team en geniet van haar werk als jonge, succesvolle zakenvrouw. Ze is een voorbeeld voor Generation H Distributeurs over de hele wereld!

Toen Daniela Claudia Szasz net in Duitsland was, was haar leven niet gemakkelijk. Ze sprak geen Duits maar ze kon gaan werken als sociaal werkster. Ze verdiende maar een laag salaris en verdiende bij met baantjes variërend van schoonmaakster tot model. Ondanks haar grote inzet had Daniela op 23-jarige leeftijd schulden.

“Er moest iets veranderen,” vertelt Daniela, “Toen ik via een advertentie over Herbalife hoorde, voelde ik aan dat deze zakelijke mogelijkheid me kon helpen met mijn financiële problemen en misschien kon ik zelfs mijn eigen business opbouwen.”

Daniela begon vanuit huis met haar Herbalife business. Dankzij haar inzet en motivatie verdiende ze na een jaar al 5,000 euro per maand. In haar derde jaar als Generation H Herbalife Distributeur had ze een maandelijks inkomen van 10,000 euro. Op 27-jarige leeftijd kwalificeerde Daniela zich voor het President’s Team en had ze een maandsalaris tussen 15,000 en 25,000 euro!

“Ik werk nu op internationale basis, ik heb een breed netwerk van Distributeurs in zowel Duitsland als in andere landen in Europa. Ik vind het leuk om met jonge mensen te werken en mijn kennis met hen te delen. Ik kan me nu dingen veroorloven waar ik vroeger alleen maar over kon dromen; ik heb mijn eigen huis, heb mijn droomauto en reis regelmatig over de hele wereld!” Daniela is een groot voorbeeld voor Generation H; ambitie, motivatie en haar wil om met andere jonge mensen te werken heeft goed voor haar uitgepakt. “Ik vind het heerlijk om voor mezelf te werken en ik ben erg blij dat andere jonge mensen zoals ik ook deze unieke kans krijgen. Het is erg leuk om met mensen van je eigen leeftijd te werken die dezelfde interesses hebben.”

Vanwege haar ervaring met het helpen van jonge mensen werkt Daniela momenteel mee aan de uitbreiding van Generation H in Azië.

 
Dit zijn slechts een aantal voorbeelden, miljoenen mensen over de hele wereld hebben met succes hun gewicht beheerst met behulp van het Herbalife programma voor gewichtsbeheersing.
 
Herbalife Internationale website, verzamelde meerdere succesverhalen. Surf naar: Succes Stories!
 

 

 

 
Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring.
Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat." De ervaringen van de diverse mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt.
 
Producten bestellen in onze webwinkel < klik hier >

 

Bel voor meer informatie:

+31(0)167- 566325 /+31(0)6–20987351 of vul dit formulier in en klik op verzenden.
 
Top
 
 
 

© Copyright 2006 /2012 | Advies en Voeding - Ree Balance |  Alle rechten voorbehouden  |