Herbalife sportvoeding
 
 
 
 Welkom
 Even voorstellen
 Hoe het begon
 Nieuws
 
 Producten bestellen
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sportvoeding
 Enquŕte/vragenlijst
 
 BMI berekenen
 Resultaten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Voorwaarden
 
 Generation H
 Zakelijke kans
 English Version

 Privacy
 Disclaimer
 Home
SPORTVOEDING
 

Overal ter wereld kunt u professionele topsporters tegen komen, die Herbalife vertegenwoordigen. Triatleten, volleybalspelers, voetballers en andere bekende sporters die ons merk bekendheid geven in de sportwereld.

 
 
 

HERBALIFE24 GOED VOOR TOPSPORTERS......GOED VOOR U

 

Herbalife24. Het is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen.

 

HERBALIFE24 SPORTVOEDINGSLIJN


Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Formula 1 Sport. Uitgebalanceerde maaltijd voor atleten
■■ Melkeiwit ondersteunt de spiermassa
■■ Koolhydratenmix verschaft direct en langdurig energie

■■ Antioxidant bescherming van vitamine C, E en selenium

■■ Bevat L-Glutamine

Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Hydrate. Ondersteunt de hydratatie met elektrolyten
■■ Hydratatie altijd, voor iedereen
■■ 100% van de ADH aan het antioxidant vitamine C
■■ Bevat elektrolyten, natrium en magnesium, voor snelle aanvulling van vocht.
■■ Weinig calorieŰn en suikervrij
■■ Bron van energieondersteunende
B-vitaminen waaronder B1 en B12

Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Prolong. Verbetert sportprestaties en versnelt het herstel

■■ Blijvende prestaties vanwege tweevoudige koolhydraten, prote´ne en natrium

■■ Met eiwit ter ondersteuning aan spier-synthese en herstel

■■ B-vitaminen, waaronder B1 en B12, ter ondersteuning van energiemetabolisme

■■ 100% van de ADH aan vitamine C om te helpen bij de bestrijding van vrije radicalen

■■ Isotone formule voor een efficiŰnte opname van koolhydraten en vocht


Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Rebuild Endurance. Snel herstel, opbouw spiermassa
■■ Bevat het aminozuur L-Carnitine om te helpen bij het spiermetabolisme en het herstel na de inspanning
■■ Rijk aan eiwitten, van melkprote´neconcentraat en weiprote´neisolaat
■■ L-Glutamine om het immuunsysteem te ondersteunen, dat wordt belast tijdens de inspanning

■■ Ontwikkeld om het herstelproces te versnellen met een uniek koolhydraat: prote´nemix om de glycogeen aanvulling en de spieropbouw na de inspanning te ondersteunen


Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Rebuild Strength. Verbetert aanhoudende spieropbouw en herstel
■■ Bevat per portie 25g aan hoogwaardig melkeiwit, plus glutamine en vertakte aminozuren (BCAAs)
■■ IJzer ter verbeteringen van de vorming van rode bloedlichaampjes en zuurstoflevering aan het weefsel
■■ BCAAĺs voor de ondersteuning van spiersynthese en herstel na de inspanning, dit helpt u sneller te herstellen.

■■ Veel eiwitten, speciaal gemixt met koolhydraten om aminozuren te leveren aan vermoeide spieren na de anaŰrobe oefening


Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 Prepare

■■ Stikstofmonoxide en creatine formule te gebruiken voor de inspanning

 
Herbalife24 Restore
■■ Antioxidant en immuniteitsformule voor Ĺs nachts
 
* Prepare en Restore zijn nog in ontwikkeling.

 

Als sportman/vrouw heeft u vooral ÚÚn doel: winnen.

De winnende checklist van sportvoeding! U wilt dus uw allerbeste prestatie leveren en zo in het winnende team blijven. Volg dan de volgende 10 adviezen op.

1 Uw lichaam werkt in veel opzichten als een auto; het heeft brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. De cellen van uw spieren functioneren net als een brandstoftank, de erin opgeslagen koolhydraten dienen als een onmiddellijk aanspreekbare brandstofbron. Eet voordat u aan de slag gaat koolhydraatrijk voedsel, om het wegvloeien van de in uw lichaam aanwezige energie te beperken.
   
2 De meest effectieve manier om de tanks van uw lichaam bij te vullen is het eten van energieke voedingsstoffen. Eet vier tot zes uur vˇˇr uw training een flinke maaltijd. Eet een lichtere maaltijd twee tot drie uur voordat u gaat sporten. Neem nog iets lekkers 30 minuten voordat u begint. Bent u een atleet, dan dient uw dieet voor 50 tot 60 procent te bestaan uit koolhydraten
   
3 Laad uw accu op. Neem nieuwe brandstof in tijdens trainingen die langer duren dan 30 minuten. Drink dranken die enkelvoudige koolhydraten bevatten.
   
4 Vul uw reserve- brandstoftank bij als voorraad voor langdurige lichamelijke inspanningen. Uw lichaam begint met het verbranden van vet als brandstof ongeveer 18 tot 20 minuten na het begin van aŰrobe oefeningen.
   
5 Hydrateer, hydrateer en hydrateer opnieuw. Het is van levensbelang dat u de vloeistoffen die u tijdens trainingen of wedstrijden kwijtraakt, aanvult. Drink tijdens de training zeker elke 10 minuten - wacht niet totdat u werkelijk dorst krijgt.
   
6 Prote´ne is de sleutel tot het onderhoud en de groei van de spieren. Uw lichaam moet voldoende prote´ne binnen krijgen om goed te kunnen werken en beschadigde weefsels te herstellen. Zorg dat uw lichaam de aanbevolen dagelijkse portie eiwit krijgt: i tot 2 gram per kilogram lichaamsgewicht ( 1-1,5 gram/kg voor balsporten als tennis, golf, voetbal en baseball en 1,5-2 gram/kg voor meer eisende sporten zoals de marathon lopen of bodybuilden).
   
7 Prote´ne versus koolhydraten. Koolhydraten zijn de direct beschikbare brandstof voor de spieren. Prote´ne assisteert bij herstel en renovatie door de spieren te helpen bij het behoud van de spiermassa en het vergroten van het volume.
   
8 Het maximeren van uw inname- en bijvulwerkzaamheden. Zorg dat u binnen 30 minuten na het voltooien van uw trainingsarbeid koolhydraatrijk voedsel eet. Gebruik gemakkelijk te verteren koolhydraten die worden omgezet in glucose en opgeslagen in de spieren in de vorm van glycogeen ( snelle brandstof ).
   
9 Het bekorten van de renovatietijd. Geschikte prote´ne. Antioxidant-voedingsstoffen. Geschikte drank.
   
10 Gebruik supplementen tot uw voordeel. Vitaminen en mineralen zijn behulpzaam bij de chemische reacties en de regelende processen in uw lichaam. Antioxidant-voedingsstoffen kunnen de hersteltijd korter maken. Supplementen zijn in het bijzonder goed voor sporters die kampen met een minder goed werkend immuunsysteem.

Sportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp, maar uiteindelijk draait het om de volgende basiscomponenten:

1. Brandstof innemen

Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieŰn en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

DOEN:
Drink een Herbalife Formule 1 shake gemengd met verdund vruchtensap, een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstofvoorraad in de spieren te ontzien.

Vet = reservebrandstof
De vetten uit ons voedsel worden opgeslagen in de brandstoftanks voor de lange termijn; de vetcellen. Deze reservetanks spreken we aan als we aan duursport doen.

DOEN:
Gebruik de volledige voedingsproductenlijn van Herbalife, inclusief Multivitaminen tabletten en Cell Nutrition. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt. Dankzij optimale voeding onderscheiden de producten van Herbalife zich van alle andere voedingsprogramma's. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het eeuwenoude principe van de balans. Door gebruik te maken van drie belangrijke technologieŰn - voedingskunde, voedingssupplementen op microniveau en kruidenkunde - werken de producten van Herbalife synergetisch samen om de opname van voedingstoffen in uw lichaam te helpen verbeteren. Daarnaast wordt uw spijsvertering geoptimaliseerd door precies de juiste balans tussen voedingsstoffen en kruiden.

2. Brandstof bijvullen

Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.
 
DOEN:
Drink direct na het sporten de Herbalife Formule 1 prote´nedrank gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten voorzien van brandstof; van koolhydraatrijke voeding.
 
3. Reparatie:

Prote´ne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige prote´nen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige prote´ne helpt de spiercellen om zÚlf de schade te herstellen.

DOEN:
Drink zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een Herbalife Formule 1 prote´nedrank, gecombineerd met prote´nerijke drank of voeding. Voeg een lepeltje Personalised Prote´nepoeder toe om extra profijt te hebben van dit eiwit.

4. Renovatie:

Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
- mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
- de afbraak van spierweefsel verminderen
- de reesynthese van glycogeen bevorderen
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

DOEN:
Neem het antioxiderende product van Herbalife - RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus proactief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.

DOEN:
Neem Herbalifeline, dat een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren levert, om uw hartfunctie te ondersteunen.

 

Overzicht van een aantal topsporters, die ons vertegenwoordigen.

 
   
La Galaxy Los Angeles USA - club Los Angeles Galaxy gaat in zee met Herbalife als shirtsponsor.  Klik hier voor de officiŰle Herbalife Soccer website en lees een aantal testimonials van L.A Galaxy spelers over het gebruik van de Herbalife producten!  

Binnenvaart Merida Team - Nederland -Mountainbike Team, Prestaties: Bas Peters en Laura Turpijn, beiden Benelux kampioen 2006, staan aan leiding bij de Benelux Cup 2006; Laura Turpijn tweede plaats bij het Nederlands kampioenschap 2006. www.binnenvaart-merida.nl

Olly Freeman - Engeland - Prestaties: Europees Junior Triatlon Kampioen onder 20 jaar; Junior Wereldkampioen Duatlon; door Brits tijdschrift ô220ö verkozen tot Atleet van het Jaar.

 

Erika Aklufi - Verenigde Staten - Triatleet. Prestaties: Winnares Dames ITU Aquathon Wereld Kampioenschappen (2005); winnares dames 25-29 jaar,Nautica Malibu Triatlon (2005)

 

Chris Albright - Verenigde Staten - Voetballer, verdediger bij Los Angeles Galaxy. Prestaties: Speler van het kampioenselftal van Galaxy (2005), Universiteit van Virginia.

 

Herculez Gomez - Verenigde Staten - Voetballer, spits bij Los Angeles Galaxy Prestaties: Speler van het 2002 Galaxy elftal, ĹMajor League Soccer voetbalkampioenschappen; speler van het kampioenselftal van Galaxy (2005)

 

Sean Scott - Verenigde Staten - Beach Volleyballer Prestaties: Verkozen tot AVP Pro Beste Nieuwe Beach Volleyballer van het jaar (1999); verkozen tot Belangrijkste Speler (2005) van AVP

 

Rachel Wacholder - Verenigde Staten -Beach Volleybalster. Prestaties: Verkozen tot Beste Verdedigende Speler en Belangrijkste Speler (2005); BVA Best Ontwikkelde Speler (2000)

 

Elaine Youngs (ôEYö) - Verenigde Staten - Beach Volleybalster. Prestaties: Derde plaats Olympische Spelen, Beach Volleybal (2004); door AVP verkozen tot Beste Blocker, Best Aanvallende Speler en Waardevolste Speler (2002); WPVA Nieuwkomer van het Jaar (1997)

 

 

Herbalife Sportvoeding:

 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Formule 1 voedingsshake

Bereid met 250ml halfvolle melk bevat de shake 10,6 g sojaprote´nen, 23 essentiŰle vitaminen en mineralen, voedingsvezels en slechts 200 calorieŰn.

Koolhydraten voor de snelle energie!
 
Proteine Poeder
Draagt bij aan een verhoging van het eiwitniveau, wat van grote betekenis is voor het herstel- en renovatiewerk na lichamelijke inspanningen.
 
Proteine repen
Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn.
 
H3O ProÖ sportdrank
H3O ProÖ is een innovatieve isotone drank, ontwikkeld in samenwerking met sportvoedingsexperts. Omdat er veel van het menselijke lichaam wordt verwacht tijdens het sporten is het essentieel dat het lichaam krijgt wat het nodig heeft: H3O ProÖ.  
 
Liftoff energiedrank
LiftoffÖ is een voedzame energiedrank. zonder toegevoegde suiker en arm aan calorieŰn en koolhydraten. Het bevat cafe´ne zodat u fris en alert kunt blijven. Ook helpt het u om gericht bezig te zijn en u beter te concentreren.
 
Herbalifeline
Levert Omega-3 vetzuren. Bovendien bevat vitamine E, die speciale antioxidant-eigenschappen bezit, plus selenium, een sporenelement dat essentieel is voor het welzijn van de mens.
 
Cell Nutrition
Zorgt voor hogere effectiviteit van uw opgenomen vitaminen en mineralen.
 
Producten bestellen in onze webwinkel < klik hier >

 

Bel voor meer informatie:

+31(0)167- 566325 /+31(0)6ľ20987351 of vul dit formulier in en klik op verzenden.
 
Top
 
 
 

ę Copyright 2006 /2012 | Advies en Voeding - Ree Balance |  Alle rechten voorbehouden  |