Herbalife Distributeur Ree Balance Welberg Noord Brabant
 
 
 
 Welkom
 Even voorstellen
 Hoe het begon
 Nieuws
 
 Producten bestellen
 Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Sportvoeding
 Enquête/vragenlijst
 
 BMI berekenen
 Resultaten
 
 Lichaamsverzorging
 Gezichtsverzorging
 Skin Activator
 Haarverzorging
 
 Voorwaarden
 
 Generation H
 Zakelijke kans
 English Version

 Privacy
 Disclaimer
 Home
WELKOM
Op onze website!
 
 
 

Misschien bent u op zoek naar een oplossing om:

  • Uw sportprestaties te verbeteren
  • Uw gewicht te beheersen
  • Aan te komen of juist af te slanken
  • Of wilt u zich misschien fitter en vitaler voelen
 
Ook voor u is het mogelijk!!
 

Vermoeidheid, ondergewicht, overgewicht, stress zijn zaken waar u zelf iets aan kunt doen, door o.a. uw voeding en lichaamsbeweging aan te passen.

 

Wij hebben al meerdere jaren ervaring in het begeleiden, C.q. coachen van mensen en we zijn up-to-date opgeleid Samen met de geweldige producten van Herbalife werken we altijd naar een goed en blijvend resultaat voor  iedereen die zelf iets wil veranderen in zijn/haar leven.

 
U krijgt altijd een 30 dagen niet tevreden geld terug garantie!
 
Ons 1e contact bestaat uit een lichaamsanalyse & voedingsadvies.
Waarna we u een gedegen advies kunnen geven.
 
Op onze website kunt u van alles vinden.
Wat u ook zoekt, kijk gerust rond en vraag om een persoonlijk advies op maat.

Wilt u de stap nemen naar een FITTER & VITALER leven:

 
<<< VUL DAN HET FORMULIER IN!! >>>
 

 

Op weg naar een beter leven, cel voor cel.

 
Toen Mark Hughes in 1980 Herbalife oprichtte, zag hij het als zijn grote uitdaging, mensen te helpen om een optimale gezondheid te verkrijgen via goede voeding. Hij wilde een simpele en toch werkzame manier ontwikkelen om op het ideale gewicht te komen en dit vervolgens ook vast te houden.
 
Mark reisde de hele wereld over, speciaal op zoek naar eeuwenoude kruidenkennis, om zo de ingrediënten te vinden voor zijn formules.
Herbalife heeft die oude wijsheden van de kruiden kunnen combineren met de meest moderne wetenschappelijke onderzoeksmethoden. Zo kwam zij tot een reeks gezonde programma's en producten, geënt op de specifieke behoeften van iedere gebruiker. Wij noemen dit 'leven op maat'.
 
Onze filosofie wortelt in het principe van voeding op cellulair niveau.
De vele triljoenen cellen waaruit uw lichaam is opgebouwd, dienen gezond te zijn en goed te functioneren. Zo niet, dan kunt u geen optimaal welzijn verwachten, noch voldoende energie hebben. Er is geen enkel programma voor gewichtsbeheersing of voor een beter leven dat op de lange termijn kan slagen, tenzij uw cellen werkelijk alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben en die ze moeten halen uit de dagelijkse voeding en de juiste supplementen.
 
Uw lichaam ligt elke dag onder vuur.
U voelt zich gejaagd, hongerig, moe en uitgeput. Dus eet u vaak fastfood, zoetigheid en snacks om weer energie te krijgen en gebruikt u medicijnen om van pijntjes, stijve spieren, slapeloosheid en een algemeen gevoel van onbehagen af te komen. Geen wonder dat velen van ons te zwaar zijn en zich machteloos voelen. De afgelopen jaren is vastgesteld dat overgewicht de hoofdoorzaak is van allerlei kwalen en klachten. Het vormt een regelrechte bedreiging voor onze gezondheid, waar wij niet achteloos aan voorbij mogen gaan.
 
Vanwege deze zorg hebben wij gezocht naar een oplossing. Gek genoeg ligt deze onder handbereik.
Wij hebben een panel samengesteld van vooraanstaande wetenschappers en voedingsdeskundigen. Met hun hulp hebben wij een stapsgewijs programma ontwikkeld dat u helpt om weer de gezonde, energieke en vitale persoon te worden die de natuur met u voor had. Wij hebben wereldwijd kruiden, botanische stoffen en supplementen verzameld en die in de juiste dosering samengevoegd om te komen tot superieure voedingskundige ondersteuning.
 
Door het lichaam op cellulair niveau te voeden zijn wij behulpzaam bij de groei, het herstel en de vernieuwing van de cel. Het vormt het centrale uitgangspunt bij een gezond eetpatroon. Elk product wat wij u aanbieden is ontwikkeld op basis van dit principe.

 

Bel voor meer informatie:

+31(0)167- 566325 /+31(0)6–20987351 of vul dit formulier in en klik op verzenden.
 
Top
 
 

© Copyright 2006 /2012 | Advies en Voeding - Ree Balance |  Alle rechten voorbehouden  |